Οικονομικό Επιμελητήριο Ανατολικής Κρήτης: Προεδρείο με τη συνεργασία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Τι λέει η Ανεξάρτητη Κίνηση

Η νέα Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας  μετά από την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 10ης Δεκεμβρίου 2023 συγκροτήθηκε σε σώμα στην υπ΄ αριθμ. Ξ/01/09-01-2024 συνεδρίαση της ως εξής :

Πρόεδρος:                 Γκλάκας Ευάγγελος
Αντιπρόεδρος:         Μαυράκης Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας:     Σφακιανάκης Σταύρος
Οικ. Επόπτης:          Αγγελιδάκης Δημήτριος
Μέλη:                         Καρτέρης Σταύρος    
                                   Πήλιουρας Γεώργιος       
                                   Αρακαδάκης Γεώργιος    

Η Γραμματεία της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι για τη νέα σύνθεση του προεδρείου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης με την επίσημη σύμπραξη των παρατάξεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ:

Την Τρίτη 09/01/2024 συστάθηκε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και συγχαίρουμε το νέο Προεδρείο για την εκλογή του.

Οι «μεγάλες» κομματικές παρατάξεις ΔΗΚΙΟ και ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ, που στηρίζονται επίσημα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, μετά την πρωτοφανή κινητοποίηση των κομματικών μηχανισμών κατά την προεκλογική περίοδο, μετεκλογικά παραμέρισαν, όπως αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση, τις ιδεολογικές τους διαφορές για να αποτρέψουν τη συμμετοχή στο Προεδρείο του ΟΕΕ/ΤΑΚ, της «μεγάλης» τους αντίπαλου, της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων, μετά από 28 χρόνια. Εδώ ταιριάζει το ρητό: «Ο Σκοπός Αγιάζει τα Μέσα».

Γνωρίζαμε ότι η απομόνωση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. ήταν στα σχέδια τους και δεν εκπλαγήκαμε.

Ελπίζαμε όμως ότι δεν θα έδειχναν την μικροψυχία τους αποκλείοντας από το Προεδρείο τον Νομό Λασιθίου, τον οποίο η Α.ΚΙ.Ο.Ε. πάντα τιμούσε δίνοντας του την θέση του αντιπροέδρου ακόμα και όταν είχε την απόλυτη πλειοψηφία και πλέον ένας ολόκληρος Νομός μένει χωρίς θεσμική εκπροσώπηση.

Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων λειτουργώντας πάντα συναινετικά πρότεινε και εξέλεξε στο Προεδρείο για τις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και Οικονομικού Επόπτη συναδέλφους των παρατάξεων ΔΗΚΙΟ και ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ.

Είναι εμφανής η διαφορά για το πώς ιεραρχεί κάποιος την προτεραιότητα του για τον φορέα του ή το κόμμα του.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε στα μέλη της νέας Διοίκησης του ΟΕΕ/ΤΑΚ μια καλή και δημιουργική θητεία και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, θα στηρίξει με το αίσθημα ευθύνης, που διαχρονικά την διακρίνει, κάθε πρωτοβουλία που κρίνουμε ότι είναι προς όφελος των συναδέλφων και του φορέα μας, για να παραμείνει το Περιφερειακό Τμήματος Ανατολικής Κρήτης όπως η Α.ΚΙ.Ο.Ε. το ανέδειξε, το πρώτο Περιφερειακό του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε όλη την Ελλάδα.

Η Γραμματεία της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων – Νέοι Οικονομολόγοι

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί