Κρήτη: «Πες στη μητέρα μου ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα» – Το μήνυμα της 22χρονης εξαφανισθείσας

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 22χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε από τα Χανιά στις 12 Δεκεμβρίου.

Δείτε: Κρήτη: Άφαντη εδώ ένα μήνα 22χρονη – Missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του zarpanews.gr, η 22χρονη Ζερελλάρι Παλόμα την επόμενη μέρα της εξαφάνισής της, δηλαδή στις 13 Δεκεμβρίου επικοινώνησε με μια ανήλικη φίλη και γειτόνισσά της μέσω μηνύματος, δίνοντας πληροφορίες για το πού έχει πάει.

«Πες στη μητέρα μου ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα», φέρεται να έγραφε το μήνυμα που απέστειλε στην 22χρονη φίλη της, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον τόπο στον οποίο βρίσκεται και χωρίς στη συνέχεια, να δώσει άλλο σημείο ζωής .

Η 22χρονη, Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία, εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω ένα παιδί δύο ετών από προηγούμενη σχέση της.

Για την εξαφάνισή της εκδόθηκε Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο αν και η εξαφάνιση έγινε στις 12 Δεκεμβρίου, ειδοποιήθηκε σχεδόν έναν μήνα μετά, στις 8 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 8 Ιανουαρίου για την εξαφάνιση της και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Ζερελλάρι Παλόμα έχει ύψος 1.65 μ., έχει κανονικό βάρος, πυρόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πολύχρωμο πουκάμισο και ροζ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί