Ευχαριστεί τη βάρδια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τη βοήθεια που του πρόσφερε

Τους γιατρούς, νοσηλευτές και άλλο προσωπικό του Βενιζελείου Νοσοκομείου ευχαριστεί ο παλαίμαχος αθλητής Σπύρος Καμπαξής, με αφορμή την αντιμετώπιση προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Η επιστολή του:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το προσωπικό της χθεσινής βάρδιας 5-1-24 του Βενιζελείου Νοσοκομείου ,από το γραφείο της διαλογής, το χειρουργείο, το ακτινολογικό, τον υπέρηχο και τον ουρολόγο , ακόμη και ασθενείς που προηγούνταν από εμένα παραχωρώντας την θέση τους στην διαλογή για να έχω προτεραιότητα στην διαλογή , θα ήταν μεγάλη αχαριστία να μην τους ευχαριστήσω για τις υποδειγματικές υπηρεσίες που μου παρείχαν όταν με αφόρητους πόνους λόγο κολικού του νεφρού χρειάστηκε να μεταβώ στο Νοσοκομείο . Και επειδή δεν πρέπει να είμαστε αγνώμονες σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για την ιατρική και επαγγελματική βοήθεια που μου προσφέρατε πιστοί στον όρκο που έχετε δώσει στον Ιπποκράτη.

Καμπαξής Σπυρίδων

(επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης μέλος Δ.Σ. και τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραπόστασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί