Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού οφείλεται ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους στην Πτολεμαΐδα

Σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του 15 μηνών βρέφους, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/1).

Δείτε: Νεκρό βρέφος 15 μηνών στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Κατά πληροφορίες η νεκροψία-νεκροτομή, που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης, έδειξε ότι ο θάνατός του βρέφους οφείλεται σε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia υπάρχει αναφορά των γονέων του μωρού πως προσήλθαν προηγουμένως δυο φορές στο Νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί θεώρησαν πως δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για το μωρό και τους έστειλαν σπίτι, ενώ βάσει των ίδιων πληροφοριών η διοίκηση του νοσοκομείου φέρεται ήδη αποφασισμένη να προχωρήσει στη διενέργεια ΕΔΕ για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης με υψηλό πυρετό στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί