Πρωτοχρονιά στην πλατεία Ελευθερίας (φωτο)

Με πλήθος κόσμου, γνωστά τραγούδια, πυροτεχνήματα και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του χρόνου στο Ηράκλειο, στην Πλατεία Ελευθερίας. Την αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του 2024 έδωσαν μαζί ο απερχόμενος Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός και ο νέος Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός.
Ο Βασίλης Λαμπρινός ευχαρίστησε συγκινημένος τους δημότες που του έκαναν την τιμή να τον εκλέξουν Δήμαρχο δύο φορές, το προσωπικό του Δήμου καθώς και όλους όσοι τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην νέα δημοτική αρχή και καλή χρονιά σε όλους.
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός από την πλευρά ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, το 2024 να φέρει υγεία, ειρήνη και δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο, να ικανοποιήσει τις προσδοκίες, αλλά και να έχουμε στο μυαλό μας τους ανθρώπους εκείνους που δεν μπορούν να γιορτάσουν όπως εμείς. Για τους οποίους πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο.
Παρευρέθηκαν επίσης στελέχη της απερχόμενης και της νέας δημοτικής αρχής.
Το πολύ ωραίο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς ανέλαβαν ο Μέμος Μπεγνής και η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, υπό την διεύθυνση της αρχιμουσικού Ντένης Σκανδαλάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί