Ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου οι δύο εορταστικές συναυλίες που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023 με τους μαθητές, τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Χερσονήσου και τη Δημοτική Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου. 

Σε κλίμα κατάνυξης με αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες υποδέχτηκαν το κοινό οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Χερσονήσου και τα μέλη της Δημοτικής Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Κ.Ε.Δ.Χ., το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμένα Χερσονήσου. Οι παρευρισκόμενοι γονείς είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την πρόοδο των παιδιών τους και την άριστη συνεργασία τους με τους καθηγητές τους.  

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη συγκίνηση προσέφεραν τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Ενηλίκων της Κ.Ε.Δ.Χ, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στα Αγριανά, όπου μαζί με την ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου και τη συμμετοχή του Γιώργου Ψαρουδάκη και της Ιουλίας Νικίτινα, παρουσίασαν τη λαϊκή λειτουργία «Misa Criolla» του Αργεντίνου συνθέτη Ariel Ramirez, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αντωνακάκη. Η συναυλία ολοκληρώθηκε με συνθέσεις της Αναγέννησης και του Μπαρόκ, κάλαντα και γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο.

Ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ήταν η στιγμή της εκδήλωσης, όταν ο απερχόμενος πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ. ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, για τα τέσσερα δημιουργικά χρόνια προεδρίας του.

«Ευχαριστώ θερμά τους μαθητές, τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, αλλά και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Ωδείου και μαέστρο της Δημοτικής Χορωδίας, Νίκο Αντωνακάκη για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους, που μαζί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και αποδείξαμε πως όταν υπάρχει όρεξη, οργάνωση, μεράκι και αγάπη μπορούμε να προσφέρουμε δημιουργικές διεξόδους και να εμπνεύσουμε με θετικά πρότυπα, όπως είναι η ενασχόληση με τη μουσική. Ακόμη, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμητική του παρουσία τον νέο Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη και να του ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία», ανέφερε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί