Στο ΕΚΑΒ τα μεσάνυχτα για απροειδοποίητη επίσκεψη ο Στ. Κασσελάκης- «Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας»

Απροειδοποίητη επίσκεψη στο ΕΚΑΒ έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με σκοπό να βρεθεί, όπως σημειώνει σε σχετική του ανάρτηση, κοντά στους εργαζόμενους, να τους πει «χρόνια πολλά» και να δηλώσει «την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία»

Σε σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Σ. Κασσελάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως συνομιλεί με τους εργαζομένους, θέλοντας να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τη συνολική υποστελέχωση του ΕΚΑΒ, αφού, όπως ενημερώνει και ο ίδιος, υπάρχουν 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτηρίζεις «ήρωες» τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι «θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής» και για τον λόγο αυτό θέλησε να τους πει «ευχαριστώ». 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων.

Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω «χρόνια πολλά», να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες.

Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω «ευχαριστώ».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί