ΕΡΤ – Προπαγάνδα για τα ιδιωτικά ΑΕΙ: Εμφάνισαν στελέχη της ΟΝΝΕΔ ως… ικανοποιημένους φοιτητές! (βίντεο)

Η ΕΡΤ επιμένει αντί για ενημέρωση να κάνει προπαγάνδα και να χρησιμοποιεί μέλη της ΟΝΝΕΔ και πανεπιστημιακό υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ για να εξυμνεί τις επιλογές της κυβέρνησης.

Το τελευταίο κρούσμα ήταν στο ρεπορτάζ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την ίδρυση των οποίων ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μίλησαν για να αποθεώσουν την κυβέρνηση ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και υποψήφιος στο Επικρατείας με τη ΝΔ και δύο νεαροί που φοιτούν σε Πανεπιστήμιο της Βουλγαρία; και τη; Κύπρου.

Ο φοιτητής Ιατρικής σε Πανεπιστήμιο της Βουλγαρίας,  Βασίλης Θεοχαρίδης, είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ, όπου φαίνεται από το προφίλ του στο Facebook, στο οποίο έχει αναρτήσει φωτογραφίες του από εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ με τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Ο φοιτητής Νομικής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, Αλέξανδρος Πάλλας – Αναστασιάδης είναι, επίσης όπως φαίνεται,  φιλονεοδημοκρατικών πεποιθήσεων. 

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων που έκαναν δηκτικά σχόλια για τις επιλογές της ΕΡΤ. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί