Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Τις αρμοδιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής ανακοίνωσε ο Β. Κεγκέρογλου

O νέος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου με ανακοίνωση του αναφέρεται στις αποφάσεις για τις αρμοδιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής:

«Η ισχυρή εντολή που μας έδωσαν οι δημότες Μινώα Πεδιάδας, τους οποίους ευχαριστώ για άλλη μια φορά, για μια δημιουργική πενταετία που θα αναγεννήσει τον τόπο και θα τον βάλει σε τροχιά προόδου και βιώσιμης ανάπτυξης είναι ο οδηγός για τις αποφάσεις και τις ενέργειες μας. Μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής και ύστερα από συνεργασία με όλους τους δημοτικούς συμβούλους της Δύναμης Προόδου, ανακοινώνουμε σήμερα τις αποφάσεις για τις αρμοδιότητες που ανατίθενται σε κάθε ένα και κάθε μια, όπως και τους συμβούλους που θα προταθούν για την εκλογή του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής στις 2 Ιανουαρίου, προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρα  η προετοιμασία για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουμε. 

Συγκεκριμένα η αρχιτεκτονική της νέας δημοτικής αρχής έχει ως εξής:

Α. Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα αναλαμβάνει ο Νίκος Μπελενιώτης, του οποίου ζήτησα την παραίτηση από δημοτικός σύμβουλος λόγω του ασυμβίβαστου.

Β. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Γιώργος Καλογεράκης

      Γ. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Νέας   Γενιάς η Γωγώ Μαυροπούλου

Δ. Για την Δημοτική Επιτροπή θα προταθούν οι:

  Αγγελάκη Ευαγγελία, Δαγαλάκη Μαρίνα, Ζαμπουλάκης Μανώλης, Καλυκάκη Ευφροσύνη, Κουτσαντωνάκης Γιώργος, Μπουτιέρου Ιφιγένεια, Σαμωνάκης Μιχάλης, Συμιανάκης Γιάννης

      Ε. Αντιδήμαρχοι- Εντεταλμένοι και Πρόεδροι Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου

1. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 

2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΓΙΩΡΓΑΚΗ- ΧΑΙΡΕΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 (Πολιτισμός- ιστορία- βιβλιοθήκες- αρχαιολογικοί χώροι- μνημεία-  πολιτιστικός, θρησκευτικός και φυσιολατρικός τουρισμός – παράδοση- μουσεία- κρητική διατροφή- καλεντάρι -δημοτικές και δημόσιες εκδηλώσεις)

3. ΓΛΥΚΟΚΟΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ 

(Φεστιβάλ κρητικής και παραδοσιακής μουσικής και χορού, χορωδίας, θεάτρου) και πρόεδρος της πολιτισμού- αθλητισμού – εθελοντισμού)

4. ΔΑΓΑΛΑΚΗ-ΧΡΟΝΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

5. ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΟΛΓΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ- ΚΕΠ – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ- ΑΠΕ

6. ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

7. ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 

(Κοινωνικές δομές και υπηρεσίες, κέντρο κοινότητας- ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ, ΒΣΣ, παιδικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί – κοινωνική προστασία- στήριξη οικογένειας με παιδιά -ΑΜΕΑ- προσβασιμότητα- υγεία- πρόληψη -συνεργασία με ΚΕΘΕΑ- ενδοοικογενειακή βία- παιδική και  ακραία φτώχεια- κοινωνική κατοικία)       

8. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΜΠ

9. ΚΑΛΥΚΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ- ΕΦΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ  

10. ΚΟΥΡΛΕΤΑΚΗΣ (ΛΑΓΚΩΝΑΣ) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ 

(Ακαδημία αγροτών- κτηνοτρόφων- άρδευση -λαϊκές αγορές- σφαγεία- πολιτική προστασία – επιχειρησιακό σχέδιο για αδέσποτα) 

11. ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΔΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 

12. ΜΕΛΕΜΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ – ΥΔΟΜ 

(Μελέτες- κατασκευές- έργα υποδομής- οδική ασφάλεια- χωρικός και πολεοδομικός σχεδιασμός -θέματα αεροδρομίου)

13. ΜΠΟΥΤΙΕΡΟΥ-ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

14. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

15. ΣΑΜΩΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 

(Πράσινο- καθαριότητα- ανακύκλωση- χουμοποίηση- γραφείο κίνησης- αγροτική οδοποιία- μικροέργα αυτεπιστασίας -κοιμητήρια)

16. ΣΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΟΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

17. ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ,

(Εκπαίδευση- δια βίου μάθηση- σχολική στέγη προγράμματα ελεύθερης ζώνης, τοπική ιστορία, διατροφή, κυκλοφοριακή αγωγή- ΚΔΑΠ- αθλητισμός για όλους- διαχείριση αθλητικών υποδομών)

 Δέσμευση όλων μας είναι ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να δικαιώσουμε τις μεγάλες προσδοκίες τους, με δεδομένη την δύσκολη κατάσταση που παραλαμβάνουμε». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί