Ασπρόπυργος: Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ύστερα από καταδίωξη στην Αθηνών-Κορίνθου

Ένας 29χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του και άλλος ένας νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» νοσοκομείο ύστερα από καταδίωξη ύποπτου οχήματος που ξεκίνησε από τη Νίκαια και κατέληξε στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Έτσι, ξεκίνησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Φτάνοντας στην εθνική οδό, στο ύψος του Ασπρόπυργου, ο οδηγός του υπόπτου οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» όπου λίγη ώρα αργότερα ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει καταφέρει να συλλάβει ένα άτομο.

Σημειώνεται ότι για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί