Σαλαμίνα: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ο γυναικοκτόνος

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον 71χρονο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνο, που πυροβόλησε θανάσιμα την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Ο 71χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του. Ειδικότερα είχε κατηγορηθεί ότι το 2013 κακοποίησε μια 51χρονη σύντροφό του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το Mega δεν είχε συλληφθεί τότε στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς είχε εξαφανιστεί. Βάσει των ίδιων πληροφοριών η δίκη έγινε το 2019, οπότε και δικάστηκε ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλακή για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. 

Η καταδίκη αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία πήρε τα αποτυπώματά του από την τωρινή πράξη και στο πλαίσιο της έρευνας, βρήκε μια ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει τότε ο δράστης. Από την σύγκριση διαπιστώθηκε ότι ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο κάποια στιγμή είχε αλλάξει ταυτότητα βάζοντας διαφορετικό όνομα πατρός και μητρός, προκειμένου να αλλοιώσει τα στοιχεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος την Παρασκευή πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τη δολοφονία της 43χρονης, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει δικηγόρος που να θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του μετά τη σύλληψη, ο 71χρονος εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος. Όπως ισχυρίστηκε «της άξιζε» να πεθάνει «επειδή τον απάτησε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί