Π. Πολάκης: Έτσι τρώνε τα λεφτά του ΕΚΑΒ

Για μεγάλο φαγοπότι στο ΕΚΑΒ κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook και αφορμή την εκπαίδευση διασωστών στις αεροδιακομιδές.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συντονιστής της ΕΠΕΚΕ αναφέρεται σε δήθεν διεθνή διαγωνισμό στον οποίο έλαβε μέρος μόνο μια εταιρεία για έργο ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ που θα αναλάβει η Axxon plus.

Όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης, το έργο των 13.000.000 ευρώ αφορά σε δύο ώρες  «εκπαίδευση» σε μαϊμού ελικόπτερα και 8 ώρες θεωρία για τις  αεροδιακομιδές.

Στη σύμβαση προβλέπεται αποζημίωση 780 ευρώ για το προσωπικό, πράγμα που σημαίνει όπως επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «θα σας δώσουν παρά κάτι 3 εκατομμύρια (για 3.600 άτομα που θα «εκπαιδευτούν» και καλά) και θα φάνε τα 10.000.000».

Ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει ότι τα ελικόπτερα είναι απλά αεροταξί καθώς δεν διαθέτουν καν εξοπλισμό για διακομιδές πασχόντων ασθενών όπως απαιτούσε η προκήρυξη.

«Ντροπή σας και της κυβέρνησης που το οργάνωσε και της διοίκησης του ΕΚΑΒ που έβγαλε τέτοιο διαγωνισμό και εσάς που το ανέχεστε Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που στη βάση αεροδιακομιδών της Σύρου (που άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ) δεν υπάρχει ελικόπτερο και στη βάση του Ακτίου (που πάλι άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ ) τη μια έχει την άλλη δεν έχει ελικόπτερο και ποτέ δεν μπορεί να πετάξει νύχτα», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί