Πρώτη οργανωτική συνέλευση για τη δημοτική κίνηση «Όνειρο είναι τα Χανιά»

Την πρώτη συνέλευσή της μετεκλογικά πραγματοποίησε, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, η δημοτική κίνηση «Όνειρο είναι τα Χανιά» με στόχο τη συμμετοχική οργάνωση του σημαντικού έργου που της ανέθεσαν οι πολίτες των Χανίων, τοποθετώντας την στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Τη συνέλευση άνοιξε η επικεφαλής της παράταξης, Κατερίνα Μανιμανάκη καλωσορίζοντας τα παλιά και νέα μέλη της κίνησης. Στη συνέχεια εισηγήθηκε εκ μέρους του Συντονιστικού την οργανωτική δομή της κίνησης, που βασίζεται σε Θεματικές και Τοπικές Ομάδες εργασίας, τις οποίες κάλεσε τα μέλη και τους φίλους της κίνησης να στελεχώσουν, επισημαίνοντας ότι αυτές θα αποτελέσουν τον ομφάλιο λώρο που θα τροφοδοτεί το επόμενο διάστημα την ομάδα των εκλεγμένων 10 δημοτικών και 12 κοινοτικών συμβούλων που αριθμεί η δυναμική της παράταξης, στη δουλειά μέσα και έξω από τα συμβούλια και τις επιτροπές που θα παίρνουν μέρος.

Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων ήταν αντάξια της προεκλογικής παρουσίας της κίνησης και αποτύπωσε τον ενθουσιασμό και την αφοσίωση που χαρακτήρισε την κίνηση όλη την περίοδο από τη σύστασή της μέχρι σήμερα.

Το ραντεβού όλων με τους δημότες ανανεώθηκε στις γειτονιές της πόλης και τα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων όπου στο εξής θα αναδεικνύονται και θα τεκμηριώνονται τα ζητήματα της πόλης και των περιαστικών ενοτήτων που απαρτίζουν τον Δήμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί