Ανατροπή με την εξέλιξη του καιρού – Θερμή εισβολή μετά το κύμα κακοκαιρίας

Για θερμή εισβολή μετά το τσουχτερό κρύο κάνει λόγω ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας με ανάρτησή του στο facebook. Με ζέστη φαίνεται ότι θα μπει ο Δεκέμβρης καθώς μετά το κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τη χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη, την Πέμπτη αναμένεται θερμή εισβολή του καιρού η οποία θα ανεβάσει τον υδράργυρος έως και 9 βαθμούς Κελσίου!

Η ανάρτηση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια

«Καλήμερα και καλή εβδομάδα! Η εμμονή των νοτιάδων ,οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες , η αφρικάνική σκόνη και οι δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη 28-29/11 συνθέτουν το καιρικό προφίλ αυτής της εβδομάδας. Πιο συγκεκριμένα από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά περιμένουμε νέα κακοκαιρία η οποία αυτή τη φορά δεν θα φέρει κρύα και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα αλλά μεγάλα ύψη βροχής και θυελλώδεις νοτιάδες.

  • Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι η δυτική Ελλάδα,η δυτική Κρήτη,οι Κυκλάδες και η ανατολική νησιωτική χώρα. Επίσης θα επηρεαστούν και οι ευπαθείς νομοί Καρδίτσας και Τρικάλων.
  • Αξιοσημείωτη ακόμη θα είναι η θερμή εισβολή που θα επηρεάσει τη χώρα μας από τη Πέμπτη 30/11 και μετά η οποία θα εκτοξεύσει τη θερμοκρασία ακόμα και 8-9 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί