Στις κινητοποιήσεις κατά του φορολογικού νομοσχεδίου η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου

Tην συμμετοχή της στη κινητοποίηση της Τετάρτης κατά του φορολογικού νομοσχεδίου γνωστοποιεί μέσω ανακκοίνωσής της η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου (Ε.Α.Ν.Δ.Η.) στηρίζει και συμμετέχει στην πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22.11.2023 και ώρα 12μμ στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, εκφράζοντας την πλήρη και κατηγορηματική της αντίθεση αναφορικά με το υπό διαβούλευση φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί προς ψήφιση η Κυβέρνηση. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Δικηγόρους να συμμετάσχουν στην άνω πορεία ώστε μαζί με τους υπόλοιπους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις για την απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και την επανέναρξη του κοινωνικού διαλόγου. 

Επισημαίνουμε σε κάθε τόνο πως τυχόν εφαρμογή των εξαγγελθέντων μέτρων θα οδηγήσει άνευ ετέρου στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων Δικηγόρων και πόσω μάλλον των νεότερων.

Δηλώνουμε ότι είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Και θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί