Το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου για το επίδομα ανεργίας

Ανακοίνωση από το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων νομού Ηρακλείου

6 ΔΙΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ 

Με μια ακατανόητη απόφαση η Κυβέρνηση δεν συμπεριλαμβάνει στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε τους εποχικά ξενοδοχοϋπάλληλους με επαναφορά του επιδόματος ανεργίας στα προ μνημονίων επίπεδα (5 μήνες). 

Ουσιαστικά μας καταδικάζει στην φτώχεια και στην ανέχεια για άλλη μια χρονιά καθώς θα είμαστε πάλι χωρίς εισόδημα για 5 μήνες τουλάχιστον. 

Τίθεται έτσι πρόβλημα επιβίωσης για χιλιάδες συναδέλφους μας, αλλά και εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα εν όψη της νέας σεζόν μιας και αναμένεται νέο κύμα αποχωρήσεων από τους εργαζόμενους του κλάδου και οι κενές θέσεις εργασίας αναμένεται να εκτοξευθούν. 

Το Σωματείο μας δεν πρόκειται να σταματήσει τον αγώνα για την δικαίωση των αιτημάτων μας και στην συνεδρίαση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας στις 23/11/23 θα παρθούν οι σχετικές αποφάσεις. 

Όσο μας αφορά είμαστε πάντα υπέρ του διαλόγου όμως αυτή μας η στάση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία από την μεριά της Κυβέρνησης. 

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΚΜΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί