Στ. Κασσελάκης: Δε θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ- Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του

Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας ζωντανά σε ερωτήσεις πολιτών στο ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο και στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, «Allegro Μα Με Τρόπο», αναφέροντας ότι πολλοί θεωρούν ότι υπάρχουν σύννεφα με όσα λέγονται στα ΜΜΕ την ίδια ώρα που στη βάση του κόμματος όπως και στον ευρύτερο προοδευτικό κόσμο υπάρχει μια μεγάλη ελπίδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παράλληλα έστειλε μήνυμα προς τους διαφωνούντες, την Έφη Αχτσιόγλου και την ομάδα 6+6 λέγοντας χαρακτηριστικά «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε, το κόμμα «πρέπει να ανταποκριθεί στην κοινωνία, πρέπει να εμπνεύσουμε για να γειώσουμε το κόμμα στην κοινωνία».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις διαφωνίες και τις αποχωρήσεις στελεχών της Ομπρέλας, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε πως «ό,τι είχα να πω στην Κεντρική Επιτροπή το είπα. Μια μικρή ομάδα έδωσε πάσο σε ύβρεις κατά όλου του κόμματος. Έτεινα χείρα φιλίας. Σέβομαι πολύ το κόμμα γιατί το επέλεξα, με τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Προσκάλεσα την κ. Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της πρόσφερα όποια θέση ήθελε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Εγώ έτεινα χείρα φιλίας. Σέβομαι το κόμμα. Ακριβώς λόγω του σεβασμού κάλεσα την Έφη Αχτσιόγλου και της πρότεινα όποιον ρόλο θέλει. Θα ήταν ηγετική ομάδα αν είχαν δεχθεί την πρόσκλησή μου. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Τους είπα “ελάτε να είστε η ηγετική ομάδα”. Και ναι, τους εκτιμώ».

Ερωτηθείς για τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι «δεν ήταν χρήσιμο, δεν βοήθησε αυτό που είπε» για τη Σία Αναγνωστοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί