Νέο άνοιγμα Κασσελάκη προς την εσωκομματική αντιπολίτευση στο ΕΓ: Σταθερά τείνω χείρα φιλίας

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, όπως μεταδίδει το ieidiseis.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση, σε αυτή την δύσκολη για το κόμμα συγκυρία, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας». Οι ίδιες πηγές σημείωναν πως ο αρχηγός της αξιωματικης αντιπολίτευσης, παράλληλα, τόνισε την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή.

Κατά τη συνεδρίαση, του Εκτελεστικού Γραφείου, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, έγινε ενημέρωση για την κατατεθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το δυστύχημα-έγκλημα των Τεμπών, με τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, να εκφράζει την αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών. Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της ΚΕ.

Από τη συνεδρίαση απουσίασε η Έφη Αχτσιόγλου, που όμως είχε εγκαίρως ενημερώσει ότι υπήρχε κώλυμα να παραστεί τη συγκεκριμένη ώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί