Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα “υποδεχτούν” στο Βενιζέλειο τον Χρυσοχοΐδη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την “υποδοχή” του υπουργού Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, διοργανώνουν το πρωίτης Τετάρτης οι ενώσεις Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηρακλείου.

Δείτε:

Στο Βενιζέλειο αύριο ο Χρυσοχοΐδης, για γνωστά σόου χωρίς λύσεις στα προβλήματα

Το ραντεβού είναι για ις 8.30 το πρωί.

Η ανακοίνωση:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Καλούμε τα εργατικά και υγειονομικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, αύριο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο 8:30πμ για να υποδεχτούμε αγωνιστικά τον Υπουργό Υγείας.

Η κίνηση του Υπουργού Υγείας να επισκεφτεί το Βενιζέλειο, αποτελεί πρόκληση, την ίδια ώρα που με την πολιτική του οξύνει όλο και περισσότερο την κατάσταση απαξίωσης των δημόσιων νοσοκομείων της πόλης μας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές μας. Καθώς από την τελευταία του επίσκεψη μέχρι σήμερα, οι παθολόγοι ιατροί του Βενιζέλειου είναι υπό παραίτηση λόγο των άθλιων συνθήκων που επικρατούν, στο ΠΑΓΝΗ η οφθαλμική κλινική υπολειτουργεί, συνολικότερα οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας απαξιώνονται και εκθέτουν την υγεία των εργαζομένων σε ανεπανόρθωτους κινδύνους, ενώ τους ρίχνουν στα νύχια τον εμπόρων της υγείας.

Καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό υγείας να σταματήσουν την προσπάθεια εμπαιγμού και αντιστροφής της πραγματικότητας, προς τους υγειονομικούς και το λαό, ότι δήθεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας του νησιού και ότι με τις παρεμβάσεις του το Βενιζέλειο νοσοκομείο περνάει σε περίοδο εύρυθμης λειτουργίας.

Δεν θα αφήσουμε τα δημοσία νοσοκομεία που έχει πληρώσει ο λαός μας να πέσουν στα χέρια των εμπόρων της υγείας. Η πολιτικής της ιδιωτικοποίησης, της υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης που έχει τσακίσει τα νοσοκομεία δεν θα γίνει ανεχτή! 

Κυβέρνηση και υπουργός να απαντήσουν τώρα στα επείγοντα αιτήματα των υγειονομικών σωματείων και του λαού της πόλης μας: Για μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών στα νοσοκομεία και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Ταυτόχρονη προκήρυξη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων και διορισμούς με κατεπείγουσες διαδικασίες και με μοναδική προϋπόθεση το πτυχίο και τον τίτλο ειδικότητας. Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών γιατρών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Διπλασιασμός των απολαβών όλων των γιατρών. Αύξηση των εισακτέων στις ιατρικές σχολές.

Όλοι αύριο 8:30πμ σε μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Οι Διοικήσεις των Σωματείων: 

Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου 

Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Ηρακλείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί