Στ. Κασσελάκης: Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας – Καθιερώνεται και “Ώρα Προέδρου” Στο Κόκκινο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει έτσι τη δυνατότητα να απαντάει απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά κοινωνικό, ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, με παρέμβασή του στο Κόκκινο και στους δημοσιογράφους Γιώργο Μελιγγώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε ότι τα όργανα του κόμματος απέδειξαν ότι δουλεύουν. «Θα τηρήσω το καταστατικό πλήρως και θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο που θα είναι συμπεριληπτικό σε όλη την κοινωνία» υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

«Θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη, θα είστε ευπρόσδεκτοι όσοι μας ακούτε να συνεισφέρετε γιατί πιστεύουμε ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία και αυτό θέλουμε να μπορέσουμε να εκμαιεύσουμε στο κόμμα μας» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

“Ωρα πρόεδρου”

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της αδιαμεσολάβητης σχέσης του με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συνολικά τους πολίτες, σχεδιάζει μια φορά την εβδομάδα θα καθιερωθεί Στο Κόκκινο η εκπομπή, η «Ώρα του προέδρου».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην παρέμβασή του Στο Κόκκινο, θα έχει έτσι τη δυνατότητα να απαντάει απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί