Τέμπη: Ξεσπά κατά Γεωργιάδη πολυτραυματίας που πληρώνει από την τσέπη της εγχειρήσεις (βίντεο)

Στο δυστύχημα των Τεμπών το σώμα της πρακτικά διαλύθηκε. Σώθηκε από θαύμα σε ένα βαγόνι που οι περισσότεροι βρήκαν ακαριαίο θάνατο και σήμερα προσπαθεί να γίνει καλύτερα για να συνεχίζει τη ζωή της. Έχει υποβληθεί σε περίπου 30 εγχειρήσεις και η λίστα με τις επόμενες δεν έχει τέλος.

Ο λόγος για την Ντίνα Μαγδαλιανίδη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις της για την αναλγησία του κράτους που σε πολλές περιπτώσεις δεν της παρέχει άμεσα ούτε τα χρήματα για τις αναγκαίες εγχειρήσεις ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη και δεν μάσησε τα λόγια της:

Ακολουθούν όλα όσα είπε η 26χρονη επιζήσασα από το δυστύχημα των Τεμπών:

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, Υπουργός της κυβέρνησης έκανε μία δήλωση για τα Τέμπη. Πώς ένιωσες και πώς θα τη σχολίαζες;

«Γενικά δεν μ’αρέσει να μιλάω επιθετικά προς κάποιον άνθρωπο, αλλά η συγκεκριμένη δήλωση με εξόργισε. Με εξόργισε γιατί υπάρχουν παιδιά που χάθηκαν εκεί πέρα. Ο κύριος Άδωνις θα ήταν το ίδιο άνετος αν το θέμα αφορούσε τα δικά του παιδιά; Ακόμα και αν δεν μπορείς να νιώσεις συναισθήματα προς τον άλλον άνθρωπο και έχεις μια απάθεια, σκέψου λίγο να γινόταν σε εσένα αυτό. Κάτι αντίστοιχο. Και τα παιδιά σου να χρειαζόταν να μετακινηθούν. Τώρα αν τα παιδιά σου δεν σε αφορούν καθόλου γιατί μπορεί να μετακινούνται με δικά σου ιδιωτικά μέσα, από ιδιώτες ή με κάποιο τζετ, εντάξει. Πάω πάσο. Αλλά εδώ μιλάμε για τον ελληνικό λαό. Υπάρχει κόσμος που παίρνει καθημερινά τραίνα. Που έπαιρναν τα παιδιά του τραίνα για να μετακινηθούν. Είναι δυνατόν να πεις τέτοιο πράμα μπροστά σε γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Μπροστά σε άτομα που έχασαν άλλα δικά τους άτομα εκεί μέσα. Μπροστά σε άτομα που τραυματίστηκαν για πάντα. Που εγώ το ξέρω ότι δε θα ξαναείμαι όπως πριν. Τα πνευμόνια μου, ο θώρακάς μου, όλα είναι χάλια. Ας έρθει να μου το πει μπροστά μου αυτό. Ας έρθει να το πει μπροστά σε εμάς. Και ακόμα και αν δεν αφορά τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, που από όσο είδα τους αφορά, αφορά όλους εμάς που το περάσαμε. Και δεν είναι δυνατόν να γίνεται μια τέτοια δήλωση από έναν Υπουργό, που είναι κυβερνητικό στέλεχος της Ελλάδας σήμερα. Το θεωρώ απαράδεκτο»

Πηγή: Χρήστος Αβραμίδης- Documento

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί