Στηρίζουν τον αγώνα διάσωσης του νοσοκομείου Σητείας οι εργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ

Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων για την διάσωση του νοσοκομείου Σητείας εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, γνωστοποιώντας ότι θα δώσει το «παρών» στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στις 14/11 στην 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Αναλυτικά το ψήφισμα

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα των συναδέλφων του Νοσοκομείου Σητείας για να διασωθεί το νοσοκομείο. 

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην κινητοποίηση που οργανώνουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 14/11 στην 7η ΥΠΕ. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί στις επερχόμενες κινητοποιήσεις στις 29 και 30 Νοεμβρίου. 

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για την οικτρή κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει η δημόσια υγεία στην Κρήτη. Η υποστελέχωση όλων των δημόσιων Νοσοκομείων στο νησί αποτελεί τραγικό γεγονός.

Για ακόμα μια φορά με ανείπωτη οργή τονίζουμε ότι δεν ζητάμε τίποτα παράλογο, ζητάμε τα αυτονόητα: Την πλήρη στελέχωση των Νοσοκομείων μας με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, τη γενναία χρηματοδότηση τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί