Εξάρχεια: Πολίτες διαμαρτύρονται για τις κοπές δέντρων – Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά (Βίντεο & φωτο)

Χημικά και σπρωξίματα από τα ΜΑΤ η απάντηση  στους διαμαρτυρόμενους κατοίκους των Εξαρχείων ενώ από πίσω τα συνεργεία της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κόβουν ανενόχλητα δέντρα δεκαετιών χωρίς καν να έχουν άδεια, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και φορείς.

Η κοπή δέντρων μέσα στην πλατεία Εξαρχείων για τις ανάγκες της κατασκευής του μετρό ξεκίνησε λίγο πριν τι; 8 το πρωί από συνεργεία της Αττικό Μετρό προκαλώντας την οργή των κατοίκων.

ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
avgi.gr

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στην πλατεία Εξαρχείων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του avgi.gr Κώστα Παπαντωνίου ενώ κάτοικοι διαμαρτύρονται ζητώντας να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες.

ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

 Στο σημείο έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται πολλοί κάτοικοι της περιοχής που βλέποντας την καταστροφή και την κοπή των δέντρων με δάκρυα στα μάτια φωνάζουν προς τα συνεργεία: «Τι κάνεις ρε άνθρωπε με τα δικά σου χέρια θα κόψεις 70 δέντρα;».

Την ίδια ώρα ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί γύρω από την πλατεία Εξαρχείων και φρουρούν τις λαμαρίνες και τα συνεργεία που διαλύουν τα δέντρα της πλατείας. Ισχυρές δυνάμεις της ΔΙΑΣ περιπολούν γύρω από την πλατεία σε μια προσπάθεια να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι.

ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ
avgi.gr

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί