Στ. Κασσελάκης στον Δημ. Κουρέτα: «Θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα»

«Έκανες έναν άθλο»: Αυτά ήταν τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη προς το νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, με τον οποίο συναντήθηκε στη Λάρισα, στις εγκαταστάσεις του ΓΕΩΤΕΕ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαβεβαίωσε τον κ. Κουρέτα ότι θα είναι δίπλα του «σε κάθε βήμα», γιατί, όπως παρατήρησε, «εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη».

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, του είπε ότι η νίκη του ήταν μια σημαντική ανατροπή και πως από εδώ και πέρα έχει μεγάλες ευθύνες για να αλλάξει πολλά πράγματα.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι για τους πλημμυροπαθείς δεν αρκούν οι αποζημιώσεις. Αντίθετα, η βοήθεια πρέπει να είναι μεγαλύτερη, προκειμένου να μην φύγουν οι νέοι και ρημάξει η περιοχή.

Εξήρε, δε, το ήθος του Δημήτρη Κουρέτα, αντιπαραβάλλοντάς την στάση του με τους «εκβιασμούς των υπουργών της κυβέρνησης».

«Αυτό πρέπει να είναι το ήθος», είπε στραμμένος προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος του απάντησε ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, αλλά θέλει πραγματικά να προσφέρει στην περιοχή όπου ζει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί