ΕΛΜΕΠΑ: Το Τμήμα Γεωπονίας, συνδιοργανωτής στο 31ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών

Η Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) και το Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστήμιου (ΕΛΜΕΠΑ), προσκαλούν τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΛΜΕΠΑ, ερευνητές, γεωπόνους, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και παραγωγούς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Οπωροκηπευτικών, να συμμετάσχουν στις εργασίες του 31ου Συνεδρίου της ΕΕΕΟ. Το φετινό Συνέδριο έχει τίτλο: “Προσαρμογή της επιστήμης των οπωροκηπευτικών ως αντίμετρο στις αυξανόμενες περιβαλλοντικές, κλιματικές και γεωπολιτικές προκλήσεις” και θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στην Κρήτη, από 29 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα δοθεί η ευκαιρία σε καταξιωμένους επιστήμονες να παρουσιάσουν ερευνητικά αποτελέσματα, να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Οι Θεματικές Ενότητες που καλύπτει το συνέδριο είναι: Αμπελουργία, Ανθοκομία, Αρχιτεκτονική Τοπίου και Αστικό Πράσινο, Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Μελισσοκομία, Δενδροκομία και Λαχανοκομία.

Η πλούσια και διεπιστημονική θεματολογία του Συνεδρίου, με γραπτές και προφορικές παρουσιάσεις που καλύπτουν όλους τους επιμέρους τομείς των Οπωροκηπευτικών και τις τεχνολογίες αιχμής στην πρωτογενή παραγωγή, θα συμβάλλουν αναμφίβολα στη διάχυση της νέας γνώσης και της καινοτομίας.

Εκπρόσωποι από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της θρέψης φυτών, της φυτοπροστασίας, του πολλαπλασιαστικού υλικού, του επαγγελματικού και επιστημονικού εξοπλισμού, της παροχής γεωργικών συμβουλών, κ.ά., θα βρίσκονται στο χώρο, και θα δώσουν τη δυνατότητα παρουσίασης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του ερευνητικού και του εμπορικού κλάδου, και της προώθησης αμοιβαίων και επωφελών συνεργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του 31ου Συνεδρίου της ΕΕΕΟ: www.31eeeo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί