Κρήτη: Πυροβόλησε 35χρονο όταν τον είδε σε βενζινάδικο – Είχαν προσωπικές διαφορές

Ένας 43χρονος Ρεθυμνιώτης αναζητείται από την Αστυνομία καθώς θεωρείται ο άνθρωπος που το απόγευμα της Τετάρτης πυροβόλησε το αυτοκίνητο ενός 35χρονου ενώ εκείνος βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Όπως αναφέρει το goodnet.gr, έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνεχίζεται και η δικογραφία περιλαμβάνει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τον 43χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει, όταν τυχαία τον είδε στο βενζινάδικο της εθνικής οδού στον Λατζιμά. Το ευτυχές ήταν ότι οι σφαίρες, τέσσερις στον αριθμό, δεν πέτυχαν τον οδηγό, αλλά μόνο την πόρτα του οχήματος.

Αναλυτικότερα, όλα συνέβησαν γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 35χρονος είχε σταματήσει με το όχημα του σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Λατζιμά, όταν ο 43χρονος είδε το αυτοκίνητο. Πήγε από πίσω του, σταμάτησε, βγήκε από το αυτοκίνητό του και όταν έφτασε μπροστά στον οδηγό, σήκωσε το όπλο του και πυροβόλησε. Ωστόσο, ο 35χρονος, όταν κατάλαβε τι πήγαινε να γίνει, έβαλε αμέσως μπροστά και έφυγε, έτσι γλύτωσε τη ζωή του, όπως όλα δείχνουν και οι σφαίρες πέτυχαν μόνο το αυτοκίνητο.

Το θύμα της επίθεσης μετά το σοκ μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, κατονομάζοντας τον 43χρονο.

Ο 43χρονος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και για την ώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί