“Ψηφίσαμε, όχι ΠΑΣΟΚ αλλά Δούκα για να φύγει ο Μπακογιάννης”- Αντιδράσεις στην αμετροεπή στάση Ανδρουλάκη

Αντιδράσεις από πολλούς χρήστες των social media αλλά και πολιτικούς παράγοντες προκάλεσε δήλωση Ανδρουλάκη περί “νίκης του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα”. Η αμετροεπής, είναι αλήθεια, δήλωση Ανδρουλάκη έρχεται σε αντιδιαστολή μάλιστα με τη δήλωση του ίδιου του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, που ευχαρίστησε τόσο τον Κώστα Ζαχαριάδη όσο και άλλους παράγοντες και παρατάξεις για τη νίκη του. Ανάλογη ήταν η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου που κατανόησε ότι δε πρόκειται για κομματική νίκη αλλά ένα ευρύτερο μήνυμα για τις προοδευτικές δυνάμεις.

Δείτε:

Ν. Ανδρουλάκης για εκλογές: Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ – Η πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη

Γ. Παπανδρέου για Χ. Δούκα: Μεγάλη νίκη, νέα αρχή, μεγάλο μήνυμα για τις προοδευτικές δυνάμεις

Στη σχετική ανάρτηση Ανδρουλάκη απαντούν πολλοί πολίτες ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, όπως πανηγυρίζει ο κ. Ανδρουλάκης, αλλά στήριξαν από ευρύτερες δυνάμεις τον κ. Δούκα για να φύγει ο Μπακογιάννης. Κι έτσι το 14% του πρώτου γύρου έγινε 56% στον δεύτερο.

Αντιδράσεις είχαμε και από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, άλλοτε σύμβουλο του Γιώργου Παπανδρέου.

Για επαναφορά της πράσινης αλαζονείας κάνει λόγω ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς σχετικά με τους πανηγυρισμούς του ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη εκλογική νίκη του Χάρη Δούκα στο Δήμο Αθηναίων. Παράλληλα κάλεσε «τους φίλους του στο ΠΑΣΟΚ να επιδείξουν λίγη σεμνότητα».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Κοτζιάς αναφέρει: «Εμείς ψηφίσαμε Δούκα για να φύγει ο Μπακογιάννης, η ΝΔ και η αλαζονεία της. Δεν ψηφίσαμε για την επαναφορά της γνωστής πράσινης αλαζονείας. Ας επιδείξουν, λοιπόν, λίγη σεμνότητα οι φίλοι μου στο ΠΑΣΟΚ. Το λέει κάποιος που πάντα υποστήριξε την συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί