Το τερμάτισε ο Μαρινάκης: «Δήμαρχος που υπερασπίζεται την Παλαιστίνη δεν μπορεί να διαχειριστεί όπως πρέπει τα χρήματα που δίνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση»

Εκστρατεία τρομοκράτησης των ψηφοφόρων μέσω παραπληροφόρησης καλά κρατεί στην κυβέρνηση εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η γραμμή έχει δοθεί απευθείας από το Μαξίμου και το πιστοποίησε σήμερα Παρασκευή (13/10) για μία ακόμα φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με μια δήλωση που προκαλεί σοκ και την κοινή λογική.

Ο Παύλος Μαρινάκης σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 έφτασε στο ακραίο σημείο να υποστηρίξει ότι δήμαρχος που υπερασπίζεται την Παλαιστίνη δεν μπορεί να διαχειριστεί όπως πρέπει τα χρήματα που δίνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και ότι μόνοι οι δήμαρχοι του φιλελεύθερου χώρου μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τα κονδύλια.

«Δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί  μας δήμαρχοι αλλά όταν βλέπω δήμαρχο να υπερασπίζεται την Παλαιστίνη μετά από όσα έγιναν, ή υπάρχουν άνθρωποι που τις ιδεοληψίες τους τις βάζουν μπροστά από την ανάπτυξη των πολιτών, σίγουρα αμφιβάλλω αν όλα αυτά τα χρήματα που σπρώχνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση για το σύνολο των πολιτών και των δημάρχων χωρίς προφανώς να υπάρχει κανόνας  το που ανήκουν οι δήμαρχοι και ούτε μπορεί να υπάρξει νομοθετικά, σίγουρα θεωρώ ότι αυτοί που έχουν φιλελεύθερη ιδεολογία και είναι πιο κοντά στο χώρο μας μπορούν να τα αξιοποιήσουν καλύτερα τα χρήματα», ήταν η χυδαίας προπαγάνδας τοποθέτησή του. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί