Οι οικοδόμοι του Ηρακλείου για το Βενιζέλειο

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου για όσα συμβαίνουν στο Βενιζέλειο:

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας είναι εκρηκτική. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλέον ιατρεία και χειρουργεία με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς.

Η συνεχής υποβάθμιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, μέσω της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης είναι διαχρονική από όλες τις κυβερνήσεις. Δυστυχώς η κατάρρευση των νοσοκομείων ως ντόμινο συμπαρασύρει και τα άλλα.  

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για την εικόνα των νοσοκομείων στη χώρα μας.    Σε αυτήν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί   για αποκλειστικά Δημόσιο Σύστημα Υγείας για όλους γι΄ αυτό συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 7μμ στην Πλατεία Ελευθερίας.  Στηρίζουμε και την κινητοποίηση που προχωρούν  για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο την Τετάρτη 18 Οκτώβρη. 

Απαιτούμε:

Άμεσα προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για να λειτουργήσουν τα χειρουργεία και τα ιατρεία, να μπορούν να εφημερεύσουν οι κλινικές, να λειτουργήσει το νοσοκομείο. 

Καμία παράδοση των δημόσιων νοσοκομείων στους εμπόρους της υγείας. Τα νοσοκομεία είναι περιουσία του ελληνικού λαού δεν παραχωρούνται. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί