Ευαγγελισμός: 37.000 € απευθείας ανάθεση για να κλείσουν τα παράθυρα! (έγγραφο)-Παράνομες και πανάκριβες οι εργασίες

Δεν είναι μόνο παράνομες αλλά και πανάκριβες οι εργασίες του να κλείσουν τα παράθυρα του “Ευαγγελισμού”!

Δείτε:

ΑΜΑΚ: Οι εργασίες που εκτελούνται στον Ευαγγελισμό είναι εντελώς παράνομες

Με απόφαση του Πανεπιστημίου Κρήτη ανατέθηκαν με τη μέθοδο της διαπραγμάτευσης, χωρίς κανένα διαγωνισμό, δηλαδή στην πραγματικότητα με απευθείας ανάθεση, οι εργασίες που θα κοστίσουν 37.200 ευρώ!

Το θέμα αποκάλυψε η ομάδα Κιτάπι – ομάδα βιβλίου/αρχείου από την κατάληψη Ευαγγελισμού και επιβεβαίωσε η έρευνα του Candiadoc, καθώς βρήκαμε το έγγραφο στη “Διαύγεια”.

Το έγγραφο:

Και η ανάρτηση της ομάδας, η οποί αναφέρει ότι τέτοιο ποσό δαπανήθηκε για μεγάλο εύρος εργασιών κατά τη διάρκεια της κατάληψης, χωρίς μάλιστα να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, αφού το ποσό συγκεντρώθηκε κινηματικά.

“Tο μεγάλο φαγοπότι ξεκίνησε

Δίχως μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε από την ανάρτηση στο Διαύγεια πως οι εργασίες σφράγισης των παραθύρων και των εισόδων της κατάληψης Ευαγγελισμού κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο το υπέρογκο ποσό των 37.200,00 ευρώ !! Για εργασίες (δίχως άδειες ούτε μελέτες) οι οποίες δεν κράτησαν ούτε μια εβδομάδα και είχαν ελάχιστο κόστος υλικών (λαμαρίνες και μπετό).

37.200 την ώρα που διαλύουν τα νοσοκομεία ! Γιατί δήθεν δεν υπάρχουν λεφτά. Και ας φανταστούμε τώρα τι θα κοστίσει η μελέτη και ανακαίνιση… Μιλάμε για μερικά εκατομμύρια για να κάνουν το καπρίτσιο τους.

Εμείς με ανάλογο ποσό αποκαταστήσαμε την πρόσοψη, ενισχύσαμε 2 φέρουσες κολώνες του κτηρίου και αφαιρέσαμε τον σοβά από 2 πλευρές του και τον αποκαταστήσαμε με αρμολόγημα. Τα χρήματα τα μαζέψαμε κινηματικά με δράσεις (πάρτι και συναυλίες) και δεν επιβαρύναμε στο ελάχιστο τον φορολογούμενο πολίτη.

Εμάς θα μας βρουν μπροστά τους καθ όλη αυτή την αισχρή διαδικασία που λέγεται “αξιοποίηση κτηρίου “Ευαγγελισμός”, ιδιοκτησίας Π.Κ.”

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Ευαγγελισμός: 37.000 € απευθείας ανάθεση για να κλείσουν τα παράθυρα! (έγγραφο)-Παράνομες και πανάκριβες οι εργασίες”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Δεν πρόλαβαν να “αλώσουν” οι μπάτσοι το κτίριο του Ευαγγελισμού και ριχτήκανε, μούρη – γόνατα στο φαγοπότι τα καραδοκούντα λαμόγια της αρπαχτής μπίζνας, τη ευλογία των μεγάλων “πνευματικών ταγών” του έθνους. Σπολάτι τους, αλλά να ξέρουν πως “πίσω έχει η αχλάδα την ουρά” και καλό είναι να μη θριαμβολογούν γιατί η ουρά της …αχλάδας είναι και μακριά και χοντρή και “ορθούται” με τη λαϊκή δυσαρέσκεια που τώρα διογκώνεται από τις ανοησίες τους!!!

  2. Gerry Iakovatos

    Ένα μάθημα που παραδίδει ο πρύτανης και η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Προφανώς ύστερα από άνωθεν εντολές (εξού και η άμεση στήριξη με χρήματα του Ελληνικού Λαού) διέταξαν την εκκένωση του Ευαγγελισμού σε εξυπηρέτηση των κυβερνητικών σχεδιασμών. Προφανώς επίσης οι καθηγητές (όχι πάντως κύριοι και κυρίες) διδάσκουν σε όλους εμάς ότι με την στήριξη της κυβερνητικής βίας επιτρέπονται, κατ ‘ εξαίρεση, οι οικοδομικές εργασίες. Επίσης είναι δυνατόν αυτές να γίνουν χωρίς στατική ή άλλη μελέτη. Αν κριθεί αναγκαίο, ίσως όχι, οι μελέτες μπορούν να εκπονηθούν και να εκδοθούν σχετικές άδειες…στη συνέχεια. Όσοι προσβληθούν από το άνω κείμενο τους θυμίζω ότι ο πρύτανης και η σύγκλητος συνεχίζουν το “έργο”τους χωρίς εμπόδια. Εκτός ίσως από την ανακοίνωση που διαβάζω στο δημοσίευμα. Αυτά, μεγάλοι δάσκαλοι του γένους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί