Πλεύση Ελευθερίας: Διέγραψε τον βουλευτή Μ. Χουρδάκη η Κωνσταντοπούλου – Δεν παραδίδει την έδρα ο διαγραφείς

Δεν πρόκειται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζει ο Μιχάλης Χουρδάκης. Όπως σημειώνει, θα συνεχίσει με την «ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, σε συμφωνία με την εντολή που έλαβε η Πλεύση Ελευθερίας από τους ψηφοφόρους της».

«Πληροφορήθηκα την επιθυμία της επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας να με θέσει εκτός. Στη μέχρι σήμερα μικρή κοινοβουλευτική θητεία μου θεωρώ ότι έχω ανταποκριθεί στην επιλογή των περίπου 170.000 ψηφοφόρων της – δημοκρατικά λειτουργούσας – Πλεύσης Ελευθερίας που θέλησαν την παρουσία της στη Βουλή», τονίζει μεταξύ άλλων. «Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων», σημειώνει ο Μιχάλης Χουρδάκης.

Επιστολή Χουρδάκη

Νωρίτερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με επιστολή της ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής για τη διαγραφή Χουρδάκη, επικαλούμενη «την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος στο βαρύ έργο που έχει επωμιστεί».

Στην επιστολή προς τον Κώστα Τασούλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι ο Μιχάλης Χουρδάκης τίθεται εκτός ΚΟ μέχρι να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί