Γεωργιάδης και… Μπέος με “συνταγή Ντόρας”: Εκβιάζουν τους ψηφοφόρους για να ψηφιστούν “γαλάζιοι” στον 2ο γύρο (βίντεο)

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι ο Σίμος Ρούσσος στο Χαλάνδρι πήρε σχεδόν τις διπλάσιες ψήφους από την εκλεκτή της ΝΔ και παραλίγο να επανεκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Έτσι, ενόψει του δεύτερου γύρου, έβαλε μπρος όλα τα μέσα μήπως και γυρίσει το κλίμα υπέρ της υποψηφιότητας Αγαπητού που στηρίζει η ΝΔ. «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου» έγραψε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) με προσποιητή ανησυχία.

Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου. Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου.

Μάλιστα επιχείρησε να εκφοβίσει τους δημότες Χαλανδρίου να «μαυρίσουν» τον πολύ επιτυχημένο Σίμο Ρούσσο για το καλό τους, επειδή τάχα αν ο Δήμος μείνει στα χέρια του «θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης». Το πώς και γιατί θα υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, το ξέρει μόνο αυτός.

Στα χνάρια, λοιπόν, της Ντόρας Μπακογιάννη, που προ των βουλευτικών εκλογών απείλησε απροκάλυπτα μέλη της μειονότητα στη Ροδόπη να ψηφίσουν ΝΔ,  ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα ίδια κι ο Μπέος!

Συντονισμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης με fake news βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι πολίτες και στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών να ψηφίσουν τους γαλάζιους εκλεκτούς του Μαξίμου.

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη που είπε στους πολίτες του Χαλανδρίου ότι αν ψηφίσουν και πάλι τον Σίμο Ρούσσσο για δήμαρχο της πόλης τους -που να σημειωθεί πήρε σχεδόν τις διπλάσιες ψήφους από την εκλεκτή της ΝΔ – ο Δήμος «θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης», τη σκυτάλη πήρε στον Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο δήμαρχος Βόλου, κάλεσε τους Βολιώτες να στηρίξουν τον εκλεκτό της ΝΔ, Κώστα Αγοραστό, για την περιφέρεια Θεσσαλίας κόντρα στον Δημήτρη Κουρέτα, γιατί, επειδή υπάρχουν έργα εν εξελίξει και εκκρεμότητες. Εάν δεν εκλεγεί ο Αγοραστός, είπε ο Μπέος, «θα δημιουργήσει προβλήματα στα έργα που είναι σε εξέλιξη και στη σχέση της δημοτικής αρχής με τη διαχειριστική αρχή και το ΕΣΠΑ».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Γεωργιάδης και… Μπέος με “συνταγή Ντόρας”: Εκβιάζουν τους ψηφοφόρους για να ψηφιστούν “γαλάζιοι” στον 2ο γύρο (βίντεο)”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Συναντήθηκαν τα “πηλά κι οι λάσπες” ή “οι γλίτσες κι οι μύξες” για να “οσμωθούν” και να αναλάβουν δυνάμεις. Δεν είναι παράξενο! “Όμοιος ομοίω, αεί π(β)ελάζει”. Βέβαια η μεταξύ τους “εκεχειρία” (σύντομη και επισφαλής γιατί σε λίγο θα βγουν τα μαχαίρια) δεν πτοεί κανέναν τους. Τις κωλοτούμπες στη γλίτσα και στον βόρβορο κι οι δυο τους τις ξέρουν απ’ εξω κι ανακατωτά! Έχουμε να δούμε μεγάααααλες ανατροπές. τόσες και τόσο μαγάλες που το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος του 2015 σε ΝΑΙ θα μοιάζει με …παρθενορραφή!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί