Στ. Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή στην Ρόδο – Κάλεσμα για στήριξη στην Χρύσα Καραγιάννη υποψήφια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Ζεστή υποδοχή στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του πραγματοποίησε επίσκεψη στη Ρόδο, εκφράζοντας την στήριξή του στην υποψήφια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Χρύσα Καραγιάννη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρέστη στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Χρύσας Καραγιάννη, η οποία  πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης της Ρόδου και παρέστησαν σε αυτήν αρκετοί φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού της υποψήφιας Περιφερειάρχη. 

Στον χαιρετισμό του ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον κόσμο να αλλάξει την κατάσταση να κινητοποιηθεί για την Χρύσα Καραγιάννη λέγοντας  πως «μπορείτε να κάνετε την έκπληξη την Κυριακή». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις πυρκαγιές του Ιουλίου εξαίροντας την  προσπάθεια των εθελοντών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και επισημαίνοντας τις σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης λέγοντας πως η κυβέρνηση οικειοποιήθηκε την προσπάθεια των εθελοντών. Ακόμα άσκησε κριτική στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για την πολιτική πρακτική του, κατηγορώντας τον για διαπλοκή.

Έκανε, επίσης, γνωστό ότι η πρώτη του σκέψη να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατά την επίσκεψη του στην Ρόδο λίγο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού “όπου διαπίστωσα την διάλυση του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας” όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συγκεντρώθηκαν νωρίτερα,  σύμφωνα με την «Δημοκρατική», σε κεντρικό μεζεδοπωλείο της πόλης της Ρόδου για να υποδεχτούν το νέο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που με την σειρά τους τους χαιρέτησε θερμά, έναν-έναν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και η Χρύσα Καραγιάννη
dimokratiki.gr
Ο Στέφανος Κασσελάκης με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Ρόδο
dimokratiki.gr
Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Ρόδο με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
dimokratiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί