Κρήτη: Βουτιά θανάτου στη θάλασσα με το ΙΧ- Νεκρός ο 83χρονος οδηγός (φωτο – βίντεο)

Άσχημο ήταν το παιχνίδι της μοίρας για έναν 83χρονο οδηγό στον Άγιο Νικόλαο το βράδυ της Πέμπτης (5/10).

Όπως μεταδίδει το fonien.gr, κατευθυνόμενος με ΙΧ από την κατηφόρα της οδού Κωστή Φραγκούλη (απέναντι από την αστυνομία) προς τον δρόμο του παραλιακού, έφυγε με ταχύτητα, έσπασε τα κάγκελα του πεζόδρομου και έπεσε με σφοδρότητα στη θάλασσα.

Αγωνιώδεις ήταν οι προσπάθειες δυτών για την ανάσυρση του 83χρονου οδηγού από το βυθισμένο όχημα, κάτι που επετεύχθη λίγο αργότερα, όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού παρά τις προσπάθειες για ανάνηψη του θύματος, αυτό δυστυχώς δεν επανήλθε.

Σύμφωνα επίσης με το fonien.gr, κοντά στο σημείο που έπεσε το όχημα, βρισκόταν σκάφος με τουρίστες, με έναν από αυτούς να πέφτει στη θάλασσα για να σώσει τον άτυχο οδηγό.

Λίγο αργότερα, έφτασαν άνδρες του λιμενικού, της τροχαίας, του ΕΚΑΒ και της ομάδας διάσωσης με τους τελευταίους να ανασύρουν χωρίς τις αισθήσεις του έναν 83χρονο άντρα, τον οποιο μετέφεραν στο ΓΝΑΝ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δείτε παρακάτω συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος και την ανάσυρση του θύματος:

video

Βίντεο από την ανάσυρση του οχήματος από την θάλασσα:

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στην παραλιακή οδό Ακτή Στυλιανού Κούνδουρου .

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ δύτες της ομάδας διάσωσης Κρήτης εντόπισαν και ανέσυραν χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, 83χρονο ημεδαπό.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στη συνέχεια, γερανοφόρο όχημα ανέλκυσε το Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί