Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της εκτέλεσης των «6» στη Λούτσα – Ανακοινώσεις σε λίγο

Ανακοινώσεις θα κάνει η Ασφάλεια Αττικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το μεσημέρι της Τετάρτης για τη δολοφονία των έξι Τούρκων που έγινε στη Λούτσα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δείτε:

Ποια Κολομβία; Ελλάδα: Πρωτοφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Λούτσα με 6 νεκρούς

Το πρωτοφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών με 6 νεκρούς

Η παρουσίαση των στοιχείων θα γίνουν από τον Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής και την εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας ενώ οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η υπόθεση εξιχνιάστηκε και έχουν γίνει δύο συλλήψεις. 

Το καρτέρι θανάτου στήθηκε το απόγευμα της 12ης Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως και μετά τους συνεχείς πυροβολισμούς οι άγνωστοι δράστες, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες επέβαιναν σε μια μοτοσικλέτα και ένα μαύρο αυτοκίνητο, εξαφανίστηκαν χωρίς να έχουν εντοπιστεί είτε οι ίδιοι είτε τα οχήματά τους.

Οι τουρκικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δέκα ατόμων οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση σε επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, με την υποψία ότι τα μέλη της οργάνωσης του μαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν ετοίμαζαν δράση για αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη.

Εντός των συνόρων στην προσαγωγή Τούρκου πολίτη προχώρησε η ελληνική αστυνομία εις βάρος του οποίου εκκρεμουσε ερυθρά καταγγελία της Ιντερπόλ, για πιθανή εμπλοκή του σε υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Τουρκία.

Αρχικά, σύμφωνα με διαρροές, είχε γίνει γνωστό πως το πρόσωπο αυτό είχε εμπλοκή και στη δολοφονική επίθεση της Λούτσας, όπου σκοτώθηκαν έξι Τούρκοι πολίτες, φερόμενοι μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε από τα στοιχεία, ο συλληφθείς προσήχθη με την κατηγορία της οπλοκατοχής και για την ώρα δεν προκύπτει να έχει σχέση με την υπόθεση της εκτέλεσης των 6 Τούρκων στη Λούτσα.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί