Ούτε για λίγες ώρες δεν άφησαν τα ονόματα των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών έξω από τη Βουλή…

«Συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε χθες βράδυ τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που είχαν γραφτεί στην πλατεία Συντάγματος, μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής» αναφέρει σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη.

Η ίδια εξηγεί στη δήλωσή της «ότι ουδέποτε έδωσα εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο και ουδέποτε ενημερώθηκα γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια».

Ωστόσο η Ρωξάνη Μπέη ζητά συγγνώμη «από τις οικογένειες και από τους χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγώ, που διαδήλωσαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών».

Υπενθυμίζεται ότι ούτε για λίγες ώρες δεν άφησαν τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη που διαδηλωτές έγραψαν με κόκκινη μπογιά στο Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Όπως κατέγραψε με το κινητό του πολίτης χθες το βράδυ εμφανίστηκε πλυστικό μηχάνημα του δήμου Αθηναίων και τα έσβησε.

Ολόκληρη η δήλωση

«Συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε χθες βράδυ τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, που είχαν γραφτεί στην πλατεία Συντάγματος, μετά από πρόσκληση του φρουράρχου της Βουλής.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έδωσα εντολή να συμβεί κάτι τέτοιο και ουδέποτε ενημερώθηκα γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ενέργεια, η οποία με βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετη. Η κριτική που ασκείται είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Ζητώ συγγνώμη από τις οικογένειες και από τους χιλιάδες πολίτες, ανάμεσα στους οποίους ήμουν και εγώ, που διαδήλωσαν, ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί