Συνάντηση Κασσελάκη – Σακελλαροπούλου: Οι άνθρωποι στη Θεσσαλία έχουν άμεση ανάγκη αρωγής

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Είμαστε σε μία περίοδο γεμάτη προκλήσεις στο παγκόσμιο σκηνικό αλλά και στη χώρα μας τα προβλήματα δεν λείπουν συνεχώς» σημείωσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Έτσι είναι. Τα είδα και χθες δια ζώσης. Έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την πολιτεία, ειδικά στις περιοχές που έχουν υποστεί καταστροφές από τις πλημμύρες και φυσικές καταστροφές» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και πρόσθεσε πως «ότι μπορούμε να κάνουμε από πλευράς αξιωματικής αντιπολίτευσης θα το κάνουμε».

«Το εύχομαι γιατί είχαμε πολλά τέτοια φαινόμενα, η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς τα πράγματα δε νομίζω ότι θα γίνουν πιο εύκολά, επομένως ο κρατικός μηχανισμός θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμος, όπως και όλοι» συμπλήρωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Καπνισσάκης - Κασσελάκης Αυγέρη
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Είχαμε μια εκτενή συζήτηση σε εξαιρετικά θερμό κλίμα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «βεβαίως και μιλήσαμε και για συναινέσεις, αλλά συγχρόνως από μεριάς μου ανέφερα και θέματα της ομογένειας και των αποδήμων και βεβαίως όσα είδα στην περιοδεία μου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα».

Ο Στ. Κασσελάκης ανέφερε ότι ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση «και θα την καλλιεργήσουμε με την Πρόεδρο και στα επόμενα χρόνια», ενώ επισήμανε ότι συζήτησαν και για την επικείμενη επίσκεψη του στην Κύπρο.

Κασσελάκης - ΠτΔ
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Σακελλαροπούλου - Κασσελάκης
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

Σακελλαροπούλου - Κασσελάκης
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Σακελλαροπούλου - Κασσελάκης
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Σακελλαροπούλου - Κασσελάκης
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί