Το απίστευτο θράσος του Μπέου: Πρώτα χτύπησε τον πλημμυροπαθή και μετά τον έβαλε να ζητήσει συγγνώμη!

Εκτός ελέγχου ο Μπέος βρίζει και χτυπά πολίτες – Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με ανάρτησή του

Την ένταση, τον εκνευρισμό και την… έλλειψη ύπνου κατηγόρησε ο Αχιλλέας Μπέος για το γεγονός ότι βγήκε για δεύτερη φορά εκτός εαυτού μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ωρών. 

Δείτε:

Νέο επεισόδιο με Μπέο σε λίγες ώρες: Έδειρε πολίτη – πλημμυροπαθή, με την αστυνομία παρατηρητή! (βίντεο)

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Α. Μπέο έξω από το εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του – Έβρεξε με μάνικα δικηγόρο

Μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε που δείχνει τον δήμαρχο Βόλου να χειροδικεί εναντίον πλημμυροπαθούς πολίτη, ο ίδιος με δύο αναρτήσεις του προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος φαίνεται πως έβαλε τον πολίτη μέχρι και να του ζητήσει συγγνώμη

Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έκανε στην προσπάθειά του να απολογηθεί για το περιστατικό, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες).

Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως.  Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί