Ο Π.Ο.Η. Κάστρο οργανώνει τα 31α Καζαντζάκεια

Τα 31α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ είναι εδώ. Ο Π.Ο.Η. Κάστρο συνεχίζει για μία ακόμα χρονιά τη  διοργάνωση – θεσμό των ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΩΝ ποδηλατικών αγώνων στις περιοχές  Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, φέτος αναδεικνύοντας και πάλι την ποδηλασία ως άθλημα  αλλά και ως τρόπο ζωής. Την ποδηλασία ως μέσο ανάδειξης της πλούσιας φυσικής και  πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.  

Πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή των μικρών κατηγοριών, που σηματοδοτεί πραγματική  ανάπτυξη της ποδηλασίας στην περιοχή μας και στην Ελλάδα. Έντεκα (11) ομάδες από  Κρήτη, Λάρισα, Ρόδο και Κύπρο καθώς και πολλοί μεμονωμένοι αθλητές θα δώσουν το  παρόν με περισσότερες από 150 συμμετοχές.  

Ο πρώτος αγώνας τύπου CRITERIUM θα διεξαχθεί εντός του παλαιού ΚΑΡΤ στη Ν.  Αλικαρνασσό στις 14.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου με συμμετοχή Νεανίδων,  Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μινι Μικρά- Μεγάλα. Οι απονομές θα  γίνουν στις 18.30 εντός του ΚΑΡΤ.  

Ο δεύτερος αγώνας ΑΝΑΒΑΣΗ Δαμάστας θα γίνει στις 9.45 το πρωί της Κυριακής με  προεκκίνηση από την πλατεία Γαζίου για κάποιες κατηγορίες και κανονική εκκίνηση στις  10.00 από τη διακλάδωση Λιαδάκη για τις λοιπές κατηγορίες με τερματισμό στην είσοδο  του χωριού Δαμάστα. Οι απονομές θα γίνουν περίπου στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής  στην πλατεία Δαμάστας.  

Τη μεγάλη αυτή προσπάθεια στηρίζουν διαχρονικά, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, δημόσιοι φορείς όπως το Υπουργείου Αθλητισμού, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος  Ηρακλείου, ο Δήμος Μαλεβιζίου και η ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Σταθερά δίπλα μας στην προσπάθεια ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμάστας και πλήθος ιδιωτών που σθεναρά στηρίζουν τη  διοργάνωση.  

Να σημειωθεί ότι υπάρχει κάλυψη από την Τροχαία Ηρακλείου και το ΑΤ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ενώ  οι Εθελοντές Σαμαρίτες θα βρίσκονται για μία ακόμα φορά εκεί.  

Οι ομάδες θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο VANISCO στην Αμμουδάρα. 

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Η. Κάστρο ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές και συμμετέχοντες  στα 31α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ και καλεί όλους σας να παρακολουθήσετε τους αγώνες από κοντά  το Σάββατο 30/9 και την Κυριακή 1/10. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί