Τρόμαξε ο Μαρινάκης από το «βάζουμε φωτιά στο σύστημα» του Στ. Κασσελάκη! – Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε, όπως αποδεικνύεται, μεγάλη ενόχληση στην κυβέρνηση με τον Παύλο Μαρινάκη να εξαπολύει από το press room, και χωρίς να ερωτηθεί, επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αρκετή δόση ειρωνείας.

Δείτε:

Στ. Κασσελάκης: Χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο – Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων (Βίντεο)

Υπενθυμίζουμε τι είπε ο Στ. Κασσελάκης το πρωί:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λοιπόν, κουνώντας το δάκτυλο στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε σχόλια του τύπου «δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» ή «εκφράσαμε μια ευχή να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μας μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση, [αλλά] δεν το βλέπουμε αυτό μέχρι τώρα».

Ο Παύλος Μαρινάκης με υποδόρια ειρωνικό ύφος έκανε υποδείξεις στον Στέφανο Κασσελάκη εμφανώς ενοχλημένος από την παρουσία του τις τελευταίες ημέρες  στη Βουλή αλλά και από την αναφορά του σε «κυρίως χειροκροτητές βουλευτές» της κυβερνητικής παράταξης.

«Να μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες στον χώρο και στο εστιατόριο αλλά να μάθει αρχές της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας» ανέφερε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας: «Οι νόμοι, οφείλουμε να του πούμε,  ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας η οποία είναι η βασικότερη αρχή της δημοκρατίας μας και ψηφίζονται από βουλευτές που είναι νόμιμα εκλεγμένοι από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που είναι οι βουλευτικές εκλογές».

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πετώντας στον ανεμιστήρα… ερωτήσεις, ούτε λίγο – ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την αρχή της πλειοψηφίας:  «Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει. Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την αρχή της πλειοψηφίας; Και τι έχουν να πουν οι βουλευτές του κόμματός του που έχουν ψηφίσει νομοσχέδια και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση».

Η απάντηση του Στ. Κασσελάκη

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμο του στο Twitter τονόζει ότι «η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τρόμαξε ο Μαρινάκης από το «βάζουμε φωτιά στο σύστημα» του Στ. Κασσελάκη! – Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”

  1. Ερηνη

    Ντροπή ήταν η σφαγή στα Τέμπη.
    Ντροπή ήταν οι ανεξέλεγκτες φωτιές.
    Ντροπή ήταν οι χιλιάδες αναίτια νεκροί από κοβιντ.
    Ντροπή η σημερινή κατάσταση στα νοσοκομεία.
    Ντροπή…
    Ντροπή….
    Πόσες πια ντροπές;
    Κι η μεγαλύτερη;που τον ξαναψηφίσατε!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί