Σε Ανάληψη, Αγριανά, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι και Χερσόνησο ο Γ. Σέγκος

Στις περιοχές της Ανάληψης, των Αγριανών, του Πισκοπιανού, του Κουτουλουφαρίου και της Χερσονήσου βρέθηκε ο δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σέγκος και η ομάδα των υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου». 

Ο κ. Σέγκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προτεραιότητες και τις ανάγκες της επόμενης ημέρας.

Κάτοικοι και επιχειρηματίες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χερσονήσου για το ενδιαφέρον ενώ ο κ. Σέγκος επεσήμανε πως κανένας πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται παραμελημένος.  

«Μαζί με την κοινωνία συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας», σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» απευθυνόμενος σε κατοίκους και φορείς των περιοχών αυτών τονίζοντας πως : «Η επαφή με την τοπική κοινωνία ήταν και παραμένει καθημερινή καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας προκειμένου να υπάρχει μία γόνιμη και ουσιαστική συνεργασία». 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους, να ακούσουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους αλλά και να τους ενημερώσουν για παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε Ανάληψη, Αγριανά, Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι και Χερσόνησο. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί