Ηράκλειο: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του 59χρονου οικονομολόγου- λογιστή Γιώργου Πρινιανάκη

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον ξαφνικό θάνατο του οικονομολόγου Ηρακλείου Γιώργου Πρινιανάκη, λογιστή – φοροτεχνικού, σε ηλικία μόλις 59 ετών.

Ο άτυχος 59χρονος τα ξημερώματα της Δευτέρας αισθάνθηκε μία δυσφορία και ξαφνικά έπεσε στο πάτωμα. Μάλιστα, ενώ το ασθενοφόρο κλήθηκε αμέσως, μέχρι να φτάσει στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα, ο άτυχος άντρας ήταν ήδη νεκρός.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο παλιό Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση του ΟΕΕ/ΤΑΚ για τον θάνατο του Γιώργου Πρινιανάκη 

Η είδηση του ξαφνικού και αναπάντεχου θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου Γιώργου Πρινιανάκη συγκλόνισε όλα τα μέλη του επιστημονικού μας φορέα. 

Ο Γιώργος Πρινιανάκης διακρίθηκε επαγγελματικά ως λογιστής – φοροτεχνικός, ήταν ιδιαίτερα ενεργός κοινωνικά, συνέβαλε ουσιαστικά στο έργο και τις δράσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου και συμμετείχε έως σήμερα στην Τριμελή Επιτροπή χορήγησης των αδειών Λογιστή Φοροτεχνικού του  Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η Τοπική Διοίκηση του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί