Η υποψήφια δήμαρχος Χανίων Κατερίνα Μανιμανάκη στη Χαλέπα και στο Κουμπελή

Η υποψήφια δήμαρχος Κατερίνα Μανιμανάκη – Πετράκη επισκέφτηκε την Τετάρτη 20/9 την περιοχή του Κουμπελή και το Κύτταρο Χαλέπας.

Στο Κουμπελή συζήτησε με κατοίκους της περιοχής οι οποίοι έθεσαν ζητήματα σχετικά με την ποιότητα ζωής. Απαίτησαν τη λήψη μέτρων για να σταματήσουν οι θόρυβοι και η δυσοσμία που προέρχονται από τον βιολογικό και για να αποκατασταθεί το φυσικό περιβάλλον. Για τα παραπάνω τόνισαν ιδιαίτερα την αφερεγγυότητα και την ασυνέπεια της νυν δημοτικής αρχής. Τέλος, ζήτησαν τη λήψη ανταποδοτικών μέτρων που θα κατευθυνθούν στην ανάπλαση της γειτονιάς.

Στη συνέχεια η κυρία Μανιμανάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού «Όνειρο είναι τα Χανιά» συναντήθηκε με τον σύλλογο  «Κύτταρο Χαλέπας». Οι άνθρωποι του συλλόγου κουβαλώντας την πολύχρονη πείρα του «Κυττάρου», διατύπωσαν προτάσεις τόσο για την ανάπτυξη του έργου προσφοράς και αλληλεγγύης, όσο και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλη την ιστορική γειτονιά της Χαλέπας. Οι προτάσεις τους για την προσβασιμότητα, την ασφάλεια, την παιδεία και τον πολιτισμό βρίσκονται στο ίδιο κλίμα με την αντίληψη και τις αρχές της Κίνησης «Όνειρο είναι τα Χανιά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί