Εμφάνισαν ως “γιαγιά Κασσελάκη” άγνωστη για να πουν ότι ψήφιζε ΝΔ!- Οι γιαγιάδες του δεν είναι στην ζωή! (βίντεο)

Χοντρές μπίζνες και τρόμος από τα πετσοταϊσμένα: Εμφάνισαν τη… “γιαγιά του Κασσελάκη” για να πει ότι κι εκείνη κι ο Στέφανος ψήφιζαν ΝΔ, όμως και οι δυο γιαγιάδες του δεν βρίσκονται στη ζωή!

Απάντηση Στέφανου: «Δεν με κρατάει κανένας. Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!»

Πιο συγκεκριμενα, σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας είχε μία ακόμα… “μεγάλη επιτυχία” στην εκπομπή του, «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1. Έβγαλε, όπως είπε, τη γιαγιά του Κασσελάκη να μιλήσει για τον Στέφανο (γουάου). Όχι μία από τις πραγματικές γιαγιές του, αλλά μία κάπως κοντινή. Στο σούπερ έγραφε «Η Νεοδημοκράτισσα γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη του εύχεται καλή επιτυχία».

Τι είπε η γιαγιά του Κασσελάκη, μεταξύ άλλων; «Εγώ το λέω, ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει σημασία που λέγομαι Κασσελάκη, όμως τον θαυμάζω για την ευφυΐα του. Τον θαυμάζω και το παραδέχομαι έχει και πολλά ωραία όνειρα, ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Γιατί κι αυτός Νέα Δημοκρατία ήτανε».

Εννοείται πως έγινε viral η δήθεν γιαγιά. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον Κασσελάκη γίνεται viral αυτό το διάστημα. Αφήστε που δεν είναι λίγο να μαθαίνουμε ότι, όχι μόνο είχε και έχει ακόμα μεγάλο σεβασμό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (όπως έγραψε ο ίδιος στην Καθημερινή), αλλά ότι ήταν και ΝεοΔημοκράτης παλιότερα.

Η απάντηση Κασσελάκη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί