Καλλιτεχνικό διήμερο στο Πάρκο Καράβολα αφιερωμένο στα αδέσποτα

Το καλλιτεχνικό και γεμάτο αγάπη διήμερο MULTI ART FESTIVAL στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πάρκο Καράβολα στο Ηράκλειο Κρήτης αφιερωμένο στα Αδέσποτα Ζώα, διοργανώνουν οι Κοινωνικοί Φορείς HERAKLION ECO VOICE, ΖΩ-ΔΡΩ, DREAMTEAM, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΖΩΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους ανθρώπους και να αποδείξουν πως οι Τέχνες και ο Εθελοντισμός είναι αρωγοί για έναν καλύτερο κόσμο, υπό την αιγίδα των Δήμου Ηρακλείου και ΔΗΚΕΗ!

Σε αυτό το πολυμορφικό καλλιτεχνικό γεγονός θα συνυπάρξουν η προσφορά, ο εθελοντισμός, η αγάπη, η εικαστική τέχνη, τα ζώα, ο κινηματογράφος, η μουσική και όλα μαζί θα τονίσουν τη σημαντικότητα της αρμονικής συνύπαρξης των ανθρώπων με τα αδέσποτα ζώα και της φροντίδας που οφείλουμε να τους παρέχουμε!

Το παρόν και διαδραστικά, στο MULTI ART FESTIVAL θα δώσουν οι σκύλοι της ΕΜΑΚ και της Ελληνικής Αστυνομίας, μουσικοί, σκύλοι από καταφύγια προς υιοθεσία, κινητή μονάδα φροντίδας και περιποίησης σκύλων, μικροί και μεγάλοι καλλιτέχνες που θα δημιουργούν live έργα, 20 εικαστικοί καλλιτέχνες που θα εκθέσουν έργα τους, καθώς και ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, την τέχνη και τον άνθρωπο!

Οι εικαστικοί δημιουργοί που θα εκθέσουν έργα είναι οι:

Goranova Niki, Πιλάτου Γωγώ, Φαρμάκη Κωνσταντίνα, Καλογιαννάκης Μανώλης, Μαζαράκη Ελένη, Τζανής Γιάννης, Ξυδάκη Κατερίνα, Χριστοφόρου Γιούλη, Αγοραστάκης Γιώργος, Μπαρούφη Αθηνά, Danidova Natalia, Σκεπάρνη Έφη, Παναγιωτοπούλου Παρασκευή, Φανουράκη Τώνια, Βαρδάκη Ολυμπία Αλεξάνδρα, Stefi Tondo.

Καθόλη τη διάρκεια του MULTI ART FESTIVAL θα πραγματοποιείται συγκέντρωση ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα ζώα της Κρήτης καθώς επίσης και είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας και τα ζώα της Θεσσαλίας!

Η έναρξη του MULTI ART FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6μμ με ελεύθερη είσοδο.

Τη Δευτέρα 18/9 και ώρα 7μμ θα πραγματοποιηθεί η προβολή της φιλοζωικής ταινίας Re-action!

Παρουσίαση βραδιάς εγκαινίων: Χρήστος Πετρίδης

Η διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη σύμπραξή τους καθώς και όλα τα ΜΜΕ που επικοινωνούν το MULTI ART FESTIVAL!

Πάρκο Καράβολα: Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 15 – Ηράκλειο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί