Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Για την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή και δημιουργική πορεία στον χώρο της Γνώσης. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, εύχομαι καλή δύναμη και αντοχή για να ανταποκριθούν στην αποστολή τους.

    Στον Δήμο Ηρακλείου, με τις αρμόδιες υπηρεσίες μας, θα σταθούμε δίπλα στους εκπαιδευτικούς, με ουσιαστικές δράσεις για την επίλυση όσων ζητημάτων προκύψουν, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματωθεί άρτια το έργο τους. 

Η σκέψη μας είναι, συνάμα, στις περιοχές που δοκιμάστηκαν από την πρόσφατη θεομηνία. Ευχόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές να μπορέσουν να επιστρέψουν στις τάξεις τους και να προσηλωθούν στα καθήκοντά τους. 

Προσωπικά, καθώς αυτή είναι η τελευταία σχολική σεζόν που με βρίσκει στη θέση του Δημάρχου,  θα ήθελα επιπλέον να απευθύνω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου για την πολυετή συνεργασία μας. Ακόμα και όταν υπήρχαν αντιθέσεις και διαφωνίες, αυτές ήταν γόνιμες, καθώς όλοι είχαμε πάντα τον ίδιο στόχο: την δημιουργία των καλύτερων δυνατών συνθηκών στην καθημερινότητα των μαθητών και των δασκάλων τους. Εργαστήκαμε σκληρά προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μας. Μέσα σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες θεωρούμε ότι πετύχαμε πολλά.Όσα για διάφορους λόγους δεν πετύχαμε,ελπίζω ειλικρινά και ολόψυχα η επόμενη δημοτική αρχή να τα πετύχει. Θα είμαστε στην διάθεσή της για να βοηθήσουμε, εφόσον μας ζητηθεί. 

Καλή σχολική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί