Στο Ηράκλειο σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου – Η ομιλία της χθες βράδυ στα Χανιά (φωτο – βίντεο)

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σήμερα η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφη Αχτσιόγλου. Η κ. Αχτσιόγλου θα συμμετάσχει στις 20:00 σε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου.

Στα Χανιά

Στα Χανιά βρέθηκε χθες βράδυ η Έφη Αχτσιόγλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Κρήτη.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βρέθηκε στο καφέ «Κήπος» , όπου συνομίλησε με το πλήθος κόσμου που έδωσε το “παρών” για να την ακούσει.Unmute

Η κ. Αχτσιόγλου, μέσω της σύντομης ομιλίας της, άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας «εγκληματικό το κράτος Μητσοτάκη». Αναφερόμενη στον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή, δήλωσε ότι δεν υπήρξε κανένα πλάνο από την κυβέρνηση για να αποφευχθεί η τραγωδία ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την ασφάλεια των πολιτών εντός του «κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη». Από την κριτική της φυσικά δεν έλειψε και η κατάσταση που επικράτησε σε όλη την Ελλάδα, το τελευταίο διάστημα, με τις πυρκαγιές και στην έλλειψη σχεδιασμού εκ μέρους του κράτους.

Στη συνέχεια, όπως χαρακτηριστικά είπε «Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές βασίστηκε στον φόβο. Πρέπει να σπάσουμε τον φόβο που έχει κυριαρχήσει στην ελληνική κοινωνία. Η πατρίδα μας μπορεί και καλύτερα. Εμείς απευθυνόμαστε στους πολλούς».

Παράλληλα, έκανε αναφορά στον “απλό πολίτη” και σε όλες τις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας, λέγντας ότι «Αυτοί είναι οι πολλοί για τους οποίους δουλεύουμε. Αυτούς θέλουμε να εκφράσουμε».

Ακόμη, μίλησε για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας ότι «έχουμε μία μεγάλη παρακαταθήκη με οδηγό και πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα που κατάφερε να κυβερνήσει την Ελλάδα και να τη βγάλει από τα μνημόνια».

Ασκώντας κριτική και στην τελευταία τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου παραδέχτηκε ότι «ασθένησε η επικοινωνία μας με τον κόσμο και αυτό το πληρώσαμε στις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι παντού, να πείσει όλους ότι υπάρχει εναλλακτική λύση. Πρέπει το κόμμα να κατέβει στον κόσμο και αυτό θέλει πολλή δουλειά».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ τόνισε ότι, παρά τα “αντιθέτως θρυλούμενα” το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει και των εκλογών, είναι εξαιρετικό, μεταξύ των υποψηφίων.

Δείτε τι δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου κατά την έλευση της στον “Κήπο”:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί