Υπό διάλυση οι Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ένας βουλευτής και ακολουθεί ακόμα ένας

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης έστειλε στη Βουλή ο βουλευτής των Σπαρτιατών” Γιώργος Μανούσος, μετά από τις τελευταίες διαγραφές από τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα, ενώ την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με παρέμβαση του Αρείου Πάγου, μετά από τις δημόσιες καταγγελίες του.

Ο βουλευτής Δυτικού τομέα Αθήνας των Σπαρτιατών, Γιώργος Μανούσος, ανακοίνωσε την πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί μέσω επιστολής που φέρεται να έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Τον δρόμο του βουλευτή του κόμματος του Βασίλη Στίγκα ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Ο Γιώργος Μανούσος, σε ανάρτησή του στο Facebook, είχε ξεκαθαρίσει εμμέσως πλην σαφώς χθες το βράδυ ότι αποχωρεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Στίγκα, ο οποίος μίλησε για συνδιαλλαγές βουλευτών του με την «μαφία».

Ο βουλευτής των Σπαρτιατών τόνισε στην ανάρτησή του: «Στην ζωή μου, έμαθα να πορεύομαι με ήθος και τιμιότητα, συνεπώς δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι βουλευτές που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες και που είναι πεντακάθαροι έχουν συνδιαλλαγές με την “Greek Mafia”».

Με την ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι συντάσσεται απόλυτα και ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτηση του συναδέλφου του, τονίζοντας ότι «δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί