Σπαρτιάτες: Ως ύποπτοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος καλούνται 11 βουλευτές

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη καλούνται να καταθέσουν ως ύποπτοι για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος καλούνται οι 10 βουλευτές του κόμματος των «Σπαρτιατών» και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος.

Οι βουλευτές έχουν κληθεί για την ερχόμενη Δευτέρα, και Τρίτη ωστόσο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Οι βουλευτές που παραπέμπονται στη δικαιοσύνη είναι:

Αθανάσιος Χαλκιάς, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, Γιώργος Μανούσος, Αλέξανδρος Ζερβέας, Ιωάννης Δημητροκάλλης, Διονύσης Βαλτογιάννης, Γιώργιος Ασπιώτης, Μιχαήλ Γαυγιωτάκης, Ιωάννης Κόντης, Πέτρος Δημητριάδης, καθώς και ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα των «Σπαρτιατών».

Σημειώνεται πως εδώ και μέρες η Δικαιοσύνη δρομολογούσε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, που δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο, απέδωσε την δίωξη των βουλευτών σε «κινήσεις εντυπωσιασμού για να ρίξουν στην αρένα των Μέσων Ενημέρωσης λίγο αίμα» και απέρριψε τις κατηγορίες περί χειραγώγησης των βουλευτών του από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί