Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Οροπεδίου Γ. Αθανασάκη η γιατρός του νοσοκομείου Νεάπολης Αθηνά Σπανάκη

Υποψήφια, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργου Αθανασάκη και στο Συνδυασμό «Λασίθι ώρα ευθύνης» είναι η γιατρός Αθηνά Σπανάκη.

Η Αθηνά Σπανάκη διεκδικεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος την ψήφο των Λασιθιωτών έχοντας την πεποίθηση  πως ήλθε η ώρα το Οροπέδιο Λασιθίου να αλλάξει σελίδα, να αναπτυχθεί πραγματικά, να διεκδικήσει και να υλοποιήσει έργα που θα καλύψουν το σύνολο των κατοίκων του.

Η ίδια σε δήλωση της αναφέρει:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Γεωργίου Αθανασάκη να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Λασίθι ώρα ευθύνης» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Συντάσσομαι με το συνδυασμό «Λασίθι ώρα ευθύνης» : 

– Για το συλλογικό του πνεύμα ( περιλαμβάνει ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτικούς κι επαγγελματικούς χώρους ).

-Για τον ενωτικό και όχι διχαστικό του χαρακτήρα.

-Γιατί έχει αναγνώσει, κατανοήσει κι επιδιώκει την επίλυση των προβλημάτων ολοκλήρου του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου ισομερώς κι όχι μονομερώς.

Για την ειλικρινή του διάθεση να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και να προάγει την υγεία κι ευεξία όλων των κατοίκων μόνιμων και μη.

– Για την ανάδειξη, την προβολή και την κατάκτηση του Λασιθίου της θέσης που του αρμόζει στο χάρτη.

Είμαστε όλοι αρωγοί, ο καθένας από τη δίκη του θέση ευθύνης και χρειαζόμαστε εσάς συμπαραστάτες με την ψήφο εμπιστοσύνης σας για να υλοποιήσουμε το όραμα μας».

Σύντομο βιογραφικό

Η Αθήνα Γ. Σπανάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Οροπέδιο Λασιθίου. Αφού ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 5ο ΓΕΛ  Ηρακλείου συνέχισε τις σπουδές της στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Αγκώνας, στην Ιταλία, αποφοιτώντας με άριστα.

Πήρε ειδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο  Ηρακλείου. 

Σήμερα εργάζεται στο ΓΝ- ΚΥ Νεάπολης Λασιθίου (Διαλυνάκειο), κατέχοντας τη θέση Διευθυντή ΕΣΥ. 

Έχει παρακολουθήσει πλήθος μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων με έμφαση στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική , στην Προνοσοκομειακή αντιμετώπιση τραύματος, βασική και προχωρημένη υποστήριξη της ζωής. 

Κατά την περίοδο της πανδημίας υπήρξε υπεύθυνη ιατρός της κινητής μονάδας εμβολιασμών του ΓΝ-ΚΥ Νεάπολης πραγματοποιώντας εμβολιασμούς κατ’ οίκον έναντι της Covid-19 σε κοινωνικά ευάλωτα άτομα , άτομα με αναπηρία , ανοσοκατασταλμένα σε όλη την περιοχή ευθύνης του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Μετείχε επίσης στη Δράση της 7ης ΥΠΕ  «Ανοικτοί εμβολιασμοί στην Πλατεία» στην πόλη του Αγίου Νικολάου. 

Είναι παντρεμένη και  μητέρα 2 παιδιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί